Rabo Fietstocht zaterdag 14 juni 2014

Fiets mee en spek de kas van onze Agrarische Natuurvereniging De Utrechtse Venen Op zaterdag 14 juni vindt de eerste Rabo Fietstocht plaats. Het belooft een happening van jewelste te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Inschrijving

De inschrijving is GRATIS Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer dat hij/zij fietst voor onze vereniging “ANV De Utrechtse Venen” Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht en heeft deelnemersnummer 87.

Startpunten

Er kan gestart worden bij: Rabobank hoofdkantoor te Woerden aan de Middellandse Zee; Rabobankkantoor te Bodegraven; Rabobankkantoor te Mijdrecht en het Mobiel Servicepunt in Kockengen bij Zwembad De Koet.

Starttijd

Van 9.00 en 13.00 uur bij een van de vier genoemde startpunten. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat te nuttigen. Bij elk startpunt van de Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden/inschrijven. Sluiting van de Rabobankkantoren is om 16.00 uur.

Afstanden

De te fietsen afstanden zijn: 30 km, 60 km en 100 km

VERGOEDING

Vast bedrag voor elke deelnemer Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van onze vereniging. Heb je 30 km gefietst dan ontvangt SHV Woerden € 5, bij 60 km € 8 en bij 100 km € 12. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen.

Onze vereniging kan maximaal € 750 bij elkaar fietsen.

Het is dus belangrijk dat onze vereniging met zo veel mogelijk mee fietst. Dat mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Fietsroutes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes zijn uitgepeild en lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent.

Fiets mee! Hebt u er al zin in? Fiets dan gezellig mee!

Vraag uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze ANV De Utrechtse Venen. Ben je jong of oud, boer of burger, fiets mee en trap die € 750,– bij elkaar voor ANV De Utrechtse Venen

Kijk voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/rv/rabo_fietstocht/

Reacties zijn gesloten